fbpx

Bekijk Marvel’s Midnight Suns kortfilm A New Sun Must Rise

Ik ben stiekem wel benieuwd naar Marvel’s Midnight Suns. Niet dat ik een fan ben van superhelden, op Batman na, maar wel omdat ik fan ben van het RPG-genre. En aangezien deze titel een mix van beide brengt, ben ik benieuwd hoe dit gaat uitdraaien.

In afwachting van de release moeten we het even stellen met animatiefilmpjes en trailers. De nieuwste animated prequel short, de tweede uit de reeks, gaat door het leven als A New Sun Must Rise. Deze richt zich op de werving van Magik, een krachtige mutant met de mogelijkheid om portalen naar Limbo te openen, voor het Midnight Suns-team.

Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts is een set van vijf korte video’s met achtergrondinformatie over hoe Lilith de Moeder der Demonen werd, en hoe superhelden als Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru samenkwamen om de jonge kern van de Midnight Suns te vormen. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: