Octopath Traveler 2 krijgt nieuwe gameplay trailer

Octopath Traveler 2

Octopath Traveler was een titel die het zeer goed heeft gedaan op zowel consoles als pc. En als we de berichten mogen geloven, dan zou de opvolger nog straffer zijn. Dat ziet er dus goed uit voor de fans van het JRPG-genre.

Square Enix heeft een nieuwe, 5 minuten durende, gameplay trailer vrijgegeven voor Octopath Traveler 2. De game verschijnt trouwens op 24 februari 2023.

Met Octopath Traveler 2 belooft de studio de HD-2D graphics van de serie, een fusie van retro pixel art en 3DCG, naar nog grotere hoogten te brengen. In het vervolg trekken we het avontuur tegemoet in de wereld van Solistia en beleven we de avonturen van acht gloednieuwe reizigers in een uitdagend nieuw tijdperk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: