Resident Evil Village Gold Edition en Winters’ Expansion nu verkrijgbaar

Resident Evil Village

De langverwachte DLC voor Resident Evil Village is nu beschikbaar. De Winters’ Expansion en de Resident Evil Village Gold Edition-bundel zijn nu verkrijgbaar voor zowel PlayStation- als Xbox-consoles. 

Deze uitbreiding introduceert nieuwe manieren om te genieten van het bekroonde, achtste hoofddeel in de beroemde survival horror-franchise, inclusief de “Third Person Mode”, nieuwe speelbare personages voor “The Mercenaries Additional Orders”, waaronder de statige Lady Dimitrescu, en het laatste hoofdstuk van de Winters-familiesaga, “Shadows of Rose.”

Resident Evil Re:Verse is een gratis online multiplayer-ervaring voor alle bezitters van Resident Evil Village en Resident Evil Village Gold Edition en vanaf vandaag verkrijgbaar, inclusief cross-play support.

De Winters’ Expansion biedt Resident Evil Village-spelers heel nieuwe perspectieven, waaronder de veelgevraagde “Third Person Mode”. Deze nieuwe optie laat spelers de hooggeprezen main campaign, die oorspronkelijk alleen speelbaar was in een first-person perspectief, op een heel nieuwe manier beleven. In de third-person mode zien spelers hoofdpersoon Ethan Winters, die allerlei gruwelen moet overleven terwijl hij op zoek gaat naar zijn ontvoerde dochter Rose, als nooit eerder in actie komen met gloednieuwe animaties.

“Shadows of Rose” vervolgt de Winters-familiesaga en speelt 16 jaar na de gebeurtenissen in het hoofdverhaal. Rose Winters is inmiddels volwassen en verdiept zich in het rijk van het bewustzijn om een geneesmiddel voor haar ongewenste krachten te vinden. In een vreemde, verwrongen wereld moet Rose haar angsten onder ogen komen en haar vreemde vermogens gebruiken om monsters en andere dreigingen te overwinnen, voordat ze voor de duisternis wordt opgeslokt.

Ook worden nieuwe speelbare personages toegevoegd aan “The Mercenaries Additional Orders”. In deze actiegerichte bonusmode krijgt Ethan Winters gezelschap van diverse geliefde personages, waaronder BSAA-agent Chris Redfield, Lord Karl Heisenberg en Countess Alcina Dimitrescu. Werp je in de strijd met Chris’ bikkelharde vuisten, Heisenbergs magnetische krachten en Lady D’s vermogen om met meubels te smijten. Elk personage kan zich een weg door de vele vijanden banen met zijn of haar unieke eigenschappen en vermogens. Daarnaast is deze mode uitgebreid met nieuwe stages en balans-aanpassingen.

Resident Evil Re:Verse arriveert vandaag ook voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam, inclusief cross-play support. Deze online multiplayer-game voor vier tot zes spelers is gratis voor bezitters van Resident Evil Village en Resident Evil Village Gold Edition en laat spelers strijden met geliefde Resident Evil™-helden. Wanneer spelers zijn uitgeschakeld, veranderen ze in biowapens met krachtige aanvallen, zodat ze zich kunnen wreken op hun tegenstanders. In de toekomst verschijnen updates die aanvullende survivors, monsters, stages, kostuums en missies toevoegen. Om deze mode te kunnen spelen is een Capcom ID vereist, spelers kunnen zich hier registreren voor een account.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: