fbpx

De heks is helemaal terug in vette launchtrailer van Bayonetta 3

Bayonetta 3

Het is ein-de-lijk zover. Vanaf vandaag is Bayonetta helemaal terug in het derde deel van deze populaire gamereeks.

Het verhaal klinkt alvast ontzettend veelbelovend. Want wanneer de werkelijkheid bedreigd wordt door een mysterieus kwaad in de vorm van door mensen gemaakte biowapens die Homonculi worden genoemd, trekt Bayonetta weer ten strijde. Gelukkig hoeft ze de wereld niet in haar eentje te bevrijden van dit existentiële kwaad, maar krijgt ze hulp van verschillende bekende gezichten én een heel legertje Bayonetta’s.

Terwijl ze zich van de straten van Tokio een weg vecht naar de bergen van China, kan de onstuitbare Umbra Witch een heel arsenaal demonische vaardigheden gebruiken om haar vijanden te slachten tijdens ongelooflijke gevechten.

Hou onze website zeker in de gaten, want binnenkort lees je hier een uitgebreide review van deze game.

Bayonetta 3 is vanaf vandaag exclusief te koop voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: