Geen grote update meer voor F1 Manager 2022

F1 Manager 2022

Onze Lazlo zag voor zijn review van F1 Manager 2022 duidelijk de liefde van ontwikkelaar Frontier voor dit project. Al blijkt die liefde maar van korte duur te zijn. Twee maanden op precies te zijn.

Via Reddit heeft de ontwikkelaar laten weten dat er na de volgende patch géén grote updates meer gemaakt gaan worden. Kleinere fixes mogen we echter wel nog verwachten, maar veel zullen die niet voorstellen. En da’s best straf, want F1 Manager 2022 verscheen in augustus van dit jaar.

Reden hiervoor is dat het team de focus op de volgende F1 Manager wil leggen. Maar zoals de reacties van de vele fans al doen vermoeden, wordt deze beslissing niet in dank afgenomen. Zo zijn er op dit moment nog problemen met de timing, de drs en het voorbijsteken tijdens de safety car. Deze problemen lijken dus niet opgelost te worden in de 2022-editie.

Frontier heeft nog de licentie voor drie andere F1 games, maar of die na deze beslissing nog met open armen ontvangen gaan worden door de fans is maar de vraag.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.