fbpx

Nieuwe trailer en personages onthuld voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga’s Galactic Edition

Lego-Star-Wars-Skywalker-Saga

Warner Bros. Games, TT Games, The LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag een nieuwe trailer onthuld voor de aankomende LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition, die vanaf 2 november 2022 digitaal beschikbaar is.

Vanaf 2 november voegt het Star Wars: The Clone Wars-personagepakket Captain Rex, Darth Maul, Asajj Ventress, Savage Opress en Gar Saxon toe. Het LEGO Star Wars: Summer Vacation-personagepakket voegt op hilarische wijze seizoensversies toe van Obi-Wan Kenobi, Darth Vader en Finn in Hawaiian shirts, Emperor Palpatine in strandkleding en R2-D2 in een vakantietrui.
 
Vanaf 15 november voegt het Star Wars: Rebels-pakket Sabine Wren, Ezra Bridger, Admiral Thrawn, Kanan Jarrus en Hera Syndulla toe. Het Star Wars: Obi-Wan Kenobi-pakket voegt Ben Kenobi, Darth Vader, Reva (Third Sister), Grand Inquisitor en Fifth Brother toe.
 
Vanaf 29 november voegt het Star Wars: Andor-personagepakket Andor, Luthen Rael, Syril Karn, Supervisor Dedra Meero en Bix Caleen toe.  Het Star Wars: The Book of Boba Fett personagepakket zal Krrsantan, Cad Bane, Cobb Vanth, Peli Motto en The Armorer toevoegen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: