CD PROJEKT RED kondigt remake van The Witcher aan

Er is opnieuw een remake in de maak. En het is niet de minste. CD PROJEKT RED heeft aangekondigd dat The Witcher volledig vanaf de grond opnieuw opgebouwd zal worden en dit in Unreal Engine 5.

De game bevindt zich momenteel in het beginstadium van de ontwikkeling bij de Poolse studio Fool’s Theory, waar heel wat veteranen uit The Witcher franchise bij betrokken zijn. CD PROJEKT RED zorgt voor de volledige creatieve supervisie.

The Witcher Remake is beter bekend onder codenaam ‘Canis Majoris’. CD PROJEKT RED vraagt wel om geduld want het zal nog enige tijd duren vooraleer er meer details over deze remake bekendgemaakt zullen worden.

Onlangs kondigde CD PROJEKT RED meerdere projecten aan waaronder een vervolg op Cyberpunk 2077.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: