fbpx

Marvel’s Midnight Suns Season Pass bevat Deadpool, Venom, Morbius en Storm

Marvel's Midnight Suns

Deadpools protestactie heeft succes gehad. De slinkse superheld wordt opgenomen in het Midnight Suns roster. Maar hij is niet alleen…

De Season Pass bevat een aantal van de populairste en meest geliefde personages uit het Marvel Universum en de details werden onthuld door de Merc with a Mouth zelf, Deadpool, samen met nieuw artwork van populaire striptekenaar Ryan Stegman.

De Season Pass bevat vier DLC-pakketten om nog meer bondgenoten aan je roster toe te voegen, waaronder:

DLC Pack #1 – Deadpool: Een brutale huurling met een hart van goud, Deadpool heeft een voorliefde voor gruwelijk geweld en luchthartige, fourth-wall brekende grappen;

DLC Pack #2 – Venom: De aartsvijand van Spider-Man en een van de eindbazen van het hoofdspel, Venom, wordt speelbare held in DLC #2, gewapend met dezelfde symbiont aanvallen die ooit het leven van de Midnight Suns bedreigden;

DLC Pack #3 – Morbius: Morbius, een van de originele Midnight Sons, is een ervaren biochemicus die, in een poging zijn eigen zeldzame bloedziekte te genezen, zichzelf veranderde in een levende vampier;

DLC Pack #4 – Storm: Als krachtig lid van de X-Men kan Storm wind, bliksem, regen en andere weertypen opwekken en naar haar hand zetten. Naast deze helden en hun respectieve nieuwe vaardigheden, introduceert elk van de vier DLC-pakketten in de Season Pass nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits.
 
De Season Pass bevat ook het Legendary Premium Pack met de volgende 23 premium skins zoals Blade’s Blade 1602 skin, Captain America’s Future Soldier skin, Iron Man’s Iron Knight skin en Spider-Man’s Demon Spider skin. Deze skins zijn direct bij de lancering beschikbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: