fbpx

Dying Light 2’s All Hallow’s Eve-event zorgt voor een donker Halloween-sfeertje

Ook Techland maakt zich op voor Halloween. Dat doet de studio door hun populaire zombie-actiespel Daying Light 2 onder te dompelen in een Halloweenbad.

Dying Light 2’s All Hallow’s Eve event, dat vandaag start en duurt tot 4 november is goed voor nieuwe dagelijkse en wekelijkse bounties, gratis beloningen en Global Goals die de hele gemeenschap van overlevenden verenigen rond het verzamelen van Treats. Uiteraard kan je ook rekenen op de nodige cosmetics bij het voltooien van bounties en Global Goals.

Spelers kunnen Treats verkrijgen van verslagen Volatiles met pompoenen op hun hoofd, namelijk Pumpkintiles, en Infected. Deze kunnen op hun beurt worden geruild met een nieuwe Seasonal Agent, Baka The Unfortunate, die in ruil daarvoor potions geeft met speciale effecten.

Tijdens het event kan je ook deelnemen aan speciale dagelijkse en wekelijkse bounties. Het voltooien daarvan levert punten voor je ranking. Door je ranking te verhogen, kan je speciale maskers in Halloween-thema kopen.

Als je de nieuwe reeks Global Goals voltooit die gericht zijn op het verzamelen van Treats, dan krijg je beloningen zoals het Jack’O Mask of de Dying Laugh Charm.

All Hallow’s Eve brengt een speciale bundel mee genaamd “Dying Laugh.” Deze set bevat een aantal voorwerpen waaronder een angstaanjagend clownskostuum, een bijhorend wapen en een paraglider skin. Al deze items zullen tussen 3 en 10 november gratis verkrijgbaar zijn via de verschillende digitale stores voor pc, Xbox en PlayStation.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: