Wanderer of the Rift-uitbreiding Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag kunnen spelers een gloednieuw avontuur beleven in Wanderer of the Rift, de tweede uitbreiding van Square Enix’ action RPG Stranger of Paradise Final Fantasy Origin.

Wanderer of the Rift vervolgt het verhaal van de recent verschenen uitbreiding Trials of the Dragon King, en laat spelers met Jack en zijn bondgenoten strijden tegen Gilgamesh, het populaire, door dimensies reizende personage uit de Final Fantasy-serie.

De Wanderer of the Rift-uitbreiding biedt onder meer de volgende content:

  • Nieuwe missies – Na het voltooien van de eerste uitbreiding, Trials of the Dragon King, kunnen spelers in nieuwe missies duiken en genieten van een nieuw verhaal over Gilgamesh.
  • Nieuwe job: Blue Mage – Door te vorderen in de verhalende missies van Wanderer of the Rift kunnen spelers de Blue Mage-job ontgrendelen. Als Blue Mage kunnen spelers de vaardigheden van vijanden leren en in hun eigen voordeel gebruiken via Soul Shield of door hun personage bepaalde accessoires te geven.
  • Moeilijkheidsniveau GILGAMESH – Door op dit nieuwe moeilijkheidsniveau te vorderen, kunnen spelers Relics krijgen die diverse speciale effecten opleveren. Deze effecten zullen goed van pas komen tijdens de uitdagende gevechten met vijanden van hogere levels, inclusief “chaotic monsters”, die zelfs nog grotere beloningen kunnen opleveren.
  • Dimension Bringer – Wanneer deze nieuwe game-mechanic is geactiveerd, worden vijanden in de omgeving van de dimension bringer vertraagd, terwijl de schade die de speler toebrengt met elk gebruik van een actie-vaardigheid toeneemt. Zolang het effect duurt kunnen spelers een speciale aanval als combo gebruiken om vijanden snel neer te halen.
  • Monster Bells – Spelers kunnen een Monster Bell krijgen door een summonstone te vinden en een speciaal evenement met dat monster te voltooien. Vervolgens kan dit monster tijdens gevechten de speler helpen. Spelers kunnen hun samenwerking met het monster versterken door ermee te praten, het te voeden en gebruik van voorwerpen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)