Belgische VR-game Hubris verschijnt op 7 december

Hubris VR

Tijdens de voorbije GamesCom-beurs mocht RoMa zich in de wondere VR-wereld van Hubris heisen. Een ervaring die hij wel kon smaken waardoor hij Hubris katapulteerde tot een mogelijke VR-sleeper hit.

Cyborn is zoals gezegd dus een Belgische ontwikkelaar die in Antwerpen zijn thuisbasis heeft. Eerder legden ze hun focus op MoCap en VR-films, maar met Hubris hebben ze nu dus ook een ontzettend veelbelovende VR-game in de pijplijn zitten.

Langs hoeven we niet meer te wachten want vanaf 7 december is Hubris te koop in de digitale winkelschappen van de HTC Vive, Steam VR en Meta Quest.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: