Het is Halloween in Two Point Campus

Bestaat er een betere setting om een wild Halloween-feestje uit de grond te stampen dan een hogeschool? Herinner u de Halloween-feestjes aan je eigen hogeschool of universiteitscampus. Geef toe, die wil je toch nog eens overdoen met die wilde blondine, knappe brunette of exotische schone waarmee je de volgende dag weer op de schoolbanken zat?

Of het er zo wild aan toegaat in Two Point Campus dat durft ik niet te voorspellen…

Het event is van 20 oktober tot 1 november beschikbaar als gratis update voor alle spelers op alle formaten en bevat ook veel content die na afloop van Halloween permanent wordt bewaard, zoals nieuwe voorwerpen, verwisselbare kostuums en nieuwe uitdagingen om te voltooien terwijl je de ondoden ontwijkt… en je huiswerk.

Voeg een beetje pompoenkruid toe aan je campus met een set gloednieuwe spookachtige voorwerpen om te versieren. Het lokale radiostation van Two Point Campus is ook overgenomen met spookachtige nieuwe nummers. Wil je het in stijl vieren? Trek een van de nieuwe outfits aan die beschikbaar zijn voor studenten en personeel. Geef toe, een weerwolf, mummie of zombie naar de klas zien lopen is niet het vreemdste dat je ooit in Two Point County hebt gezien.

De Halloween-update van Two Point Campus voegt ook een spannende nieuwe Challenge Mode toe, waarin je een aantal van je favoriete Campus-levels opnieuw kunt bezoeken en gloednieuwe beproevingen kunt beleven. Neem het op tegen de Siege at Noblestead waar je samen met Lord Blaggard je campus moet beschermen tegen een kreunende menigte hersenloze en ranzige (zombies, geen studenten), of neem het op tegen Nefaria Munch die Spiffinmoore heeft overgenomen en de studenten heeft getransformeerd in haar perma-pumpkin-ed minions.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: