Cult of the Lamb’s Blood Moon Festival begint vandaag

Cult of The Lamb

Tiens, als ik me goed herinner dan hadden we vandaag een zonsverduistering, al dan niet gedeeltelijk, moeten kunnen zien. Ik ben dat rats vergeten. Gelukkig is er nog het bloedmaanfestival om naar uit te kijken vandaag.

Verheug je, discipelen van het Lam. Trouwe volgelingen kunnen Halloween in stijl vieren in Cult of the Lamb’s Blood Moon Festival, een nieuw limited-time evenement dat vandaag van start gaat.

Onder het licht van de Bloedmaan kunnen toegewijden pompoenen oogsten om een gloednieuw ritueel vrij te spelen waarmee voormalige leden van hun sekte worden opgewekt en teruggeworpen naar het land der levenden als dwalende geesten. Nieuwe volgelingen en vreselijke versieringen worden toegekend bij hun vangst, maar wees er snel bij, want de Bloedmaan dooft op 10 november.

Belangrijkste kenmerken:

  • Nieuw Bloedmaanritueel
  • 3 nieuwe volgelingen om vrij te spelen
  • 4 basisversieringen om vrij te spelen
  • Nieuwe muziek

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: