Rocket League voegt een aantal iconische horrorpersonages toe aan zijn Haunted Hallows Event

Ook Rocket league, nu free-to-play, draait reeds een aantal jaren succesvol mee aan de top. En net als vele anderen krijgt ook deze titel een Halloween-jasje aangemeten.

Na eerdere Halloween-crossovers met onder andere Ghostbusters en Stranger Things, voegt ontwikkelaar Psyonix deze keer elementen toe uit onder andere Saw, Child’s Play, The Texas Chainsaw Massacre en Trick ‘r Treat.

Zo zijn horror-iconen Billy The Puppet, Chucky, Leatherface en Sam nu beschikbaar in Rocket League, samen met nieuwe Event Challenges met items met een horrorthema, een verzameling nieuwe horrorgerelateerde content in de Item Shop, een nieuwe spooky Arena-variant, twee Limited Time Modes (LTM’s) en Golden Pumpkins.

Spelers kunnen Event Challenges voltooien om voorwerpen vrij te spelen met als thema iconische griezelschurken, zoals de Billy The Puppet Decal, Jigsaw Blade Wheels, Chucky Doll Decal, Good Guys Wheel, Leatherface’s Mask Decal, Leatherface’s Chainsaw Wheel, Sam’s Trick Decal en Sam’s Treat Wheel.

Extra Challenge-beloningen zijn Halloween-items en Gouden Pompoenen (Gouden Pompoenen ontgrendelen items uit de Velocity-, Triumph- en Auriga-itemserie).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: