fbpx

Digimon World: Next Order komt in februari naar Nintendo Switch en pc

Bandai Namco kondigt aan dat Digimon World: Next Order op 22 februari 2023 zal verschijnen op Nintendo Switch en pc.

De game, origineel in 2017 verschenen, laat spelers in de huid kruipen van een  DigiDestined, die de opdracht heeft gekregen de Digital World te herbouwen nadat deze in complete chaos werd ondergedompeld.

Om hen in deze uitdaging te helpen, zullen spelers meer dan 200 Digimon kunnen rekruteren die ze zullen moeten trainen, voederen en een band mee kweken. Het dorp Floatia dient als hub en zal zich mee ontwikkelen wanneer spelers meer Digimon rekruteren, gebouwen upgraden en gewassen groeien om zo een ware metropolis op poten te zetten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: