fbpx

Video vertelt je alles over Halo Infinites gratis Winter Update

Op 8 november kunnen Halo Infinite-spelers rekenen op een grote en vooral gratis Winter Update. In een 12 minuten durende video vertelt het team je alles wat je moet weten over deze, en we herhalen, gratis update.

Zo kunnen fans onder andere rekenen op de mogelijkheid om online de campagne van Halo Infinite in co-op spelen.

Daarnaast start de open bèta van Halo Infinites Forge-modus, waarin spelers zelf maps en gamemodi kunnen creëren. Je kan hier aan de slag met 7000 items om je mappen te tweaken en te pimpen.

Reken bovendien ook op twee nieuwe mappen. Enerzijds is er Argyle, een map met een grote, open binnenplaats met diverse routes aan de zijkant die we kunnen gebruiken om de tegenstander te verrassen. Anderzijds is er Detachment, de eerste officiële Halo Infinite-map mét een teleporter.

Ook is er een nieuwe spelmodus genaamd Covert One-Flag. Eén team moet een vlag verdedigen, terwijl het andere hem tracht te veroveren. De aanvallers beschikken hier over onbeperkt camouflagemogelijkheden, terwijl de verdedigers dreigingssensoren hebben waarmee ze hun vijanden mee kunnen opsporen.

Maar zoals gezegd, de video toont het allemaal netjes in beeld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: