Striking Distance Studios bevestigt 60fps performance modus voor The Callisto Protocol

The Callisto Protocol

Laat ons eerst alle mogelijke zorgen wegnemen: The Callisto Protocol verschijnt op 2 december. Dat wil ontwikkelaar Striking Distance Studios meteen meegeven aan de fans. En ze hebben nog goed nieuws voor diezelfde fans.

In een tweet bevestigt de ontwikkelaar dat The Callisto Protocol wordt geleverd met een 60 FPS prestatiemodus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: