fbpx

Konami onthult officieel remake van Silent Hill 2, nieuwe games en een nieuwe film

Silent Hill

Ook al regent het vandaag pijpenstelen, het zal de fans van Silent Hill worst wezen. Konami heeft immers geweldig nieuws voor hen.

Konami heeft immers bevestigd dat Bloober Team echt bezig is aan een remake van Silent Hill 2.

Dat deed de studio tijdens de Silent Hill Transmission. Konami brengt de remake van Silent Hill 2 eerst naar de PC via Steam en PlayStation 5, en de Xbox-versies komen later.

Masahiro Ito en Akira Yamaoka zijn terug om te helpen bij de ontwikkeling, en het spel zal deze keer een over-the-shoulder camera view bieden.

Konami kondigde ook een nieuw deel aan in Silent Hill: Townfall, waar Annapurna Interactive en No Code Games aan werken.

Ook kondigde Konami Silent Hill: Ascension aan met een release in 2023. Het nieuwe spel wordt beschreven als een “live, real-time interactieve serie” waarin miljoenen fans samen zullen kijken en interactie zullen hebben terwijl het verhaal zich ontvouwt. Spelers kunnen de uitkomst van het verhaal veranderen en zelfs deel uitmaken van de scènes.

Tot slot werd ook Silent Hill f aangekondigd met een nieuwe trailer maar hierover is nog niet echt iets geweten.

Filmfans kunnen dan weer uitkijken naar Return to Silent Hill, dat het verhaal van Silent Hill 2 lijkt te volgen. Volgens regisseur Gans zal de film zich richten op psychologische horror, al zullen alle dezelfde wezens en memorabele sequenties uit het spel aanwezig zijn. En wees gerust: Pyramid Head is van de partij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: