Deadpool haalt alles uit de kast voor een rol in Marvel’s Midnight Suns

Wie is er nu geen fan van die schalkse Deadpool? En wie heeft er geen zin in een game met Deadpool in de hoofdrol of in een bijrol? Inderdaad! En toch is hij niet te zien in Marvel’s Midnight Suns.

Dat is echter buiten Deadpool zelf gerekend! De merc with a mouth zoals hij zich zelf omschrijft blijft niet bij de pakken zitten. Hij haalt dan ook alles uit de kast om een rol te versieren in Marvel’s Midnight Suns.

Zijn eerste actie is het overnemen van de Twitter-account van de game. Daar laat hij in een kort filmpje zijn ongenoegen blijken.

Hij heeft nog tot 2 december om de ontwikkelaars te overtuigen want dan ligt de game in de rekken. Zal het hem lukken?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: