Uitgerolde Battlefield 2042 update 2.2 bevat herwerkte versie van Orbital, nieuwe wapens en meer

EA en DICE hebben een nieuwe update, namelijk update 2.2, uitgerold. Deze moet de game weer wat beter en speelbaarder maken voor de fans.

EA DICE heeft Battlefield 2042 update 2.2 uitgerold voor alle platformen waarop de game speelbaar is, inclusief herwerkte versie van de Orbital map.

Orbital, de map van het orbitale raketstation in Kourou, kan rekenen op terreinverbeteringen en een verbeterde gameplay-flow naast meer dekking en assets.

Daarnaast bevat deze nieuwe patch drie nieuwe zogenaamde vault weapons waaronder de ACW-R, AKS-74u en MP412 REX.

De update bevat ook tal van veranderingen en verbeteringen. Na het installeren van de update kunnen spelers die de Premium Battle Pass bezitten hun servers zichtbaar houden in de Server Browser via de nieuwe Persistent Servers Feature, zelfs als ze niet spelen.

Je kan alles nog eens nalezen op de officiële blog van de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)