fbpx

Launch trailer voor run & gun shooter Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef

Dit kan een leuke zijn voor de fans van het unieke Warhammer-universum die eens op zoek zijn naar iets anders. Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef is immers een handgetekend 2D actie-avontuur dat je meeneemt op een wilde rit vol intense actie, grappige oneliners en massa’s explosies.

Al vele eeuwen produceert de planeet Luteus Alpha het broodnodige materiaal voor de oorlogen in de Armageddon-sector. Velen voelen zich aangetrokken tot de planeet, zo ook de grote Warboss Ogruk Gutrekka.

Bij aankomst op de planeet stal Gutrekka je kostbaarste haarspeld. Vervuld van wraak, heb je gezworen om alles te doen wat nodig is om je haarspeld terug te brengen en te bewijzen wie de sterkste is.

De game is nu uit op alle platformen digitaal, later dit jaar verschijnen er ook fysieke versies op PS4/PS5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: