fbpx

Verken de straten van Shibuya op pc in NEO: The World Ends with You nu op Steam

NEO: The World Ends with You is nu via Steam verkrijgbaar voor pc. Pc-spelers die deze actie-rpg aanschaffen ontvangen een aantal speciale in-game bonussen die hen op weg helpen bij de gevechten die in Shibuya’s Underground op hen wachten.

NEO: The World Ends with You is het vervolg op de RPG The World Ends with You, en verplaatst spelers naar de levendige straten van Shibuya in Tokio, waar ze als hoofdrolspeler Rindo deelnemen aan de ‘Reapers’ Game’, een ‘spel’ waarin op leven en dood wordt gestreden.

Samen met vele stijlvolle en gedenkwaardige personages moet Rindo het hart van Tokio verkennen om de mysteries te ontrafelen achter dit sinistere spel, waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.

Gamers die NEO: The World Ends with You aanschaffen vóór 18:00 uur op 25 oktober 2022 een korting van 25%.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d