fbpx

Marvel Snap nu uit

Liefhebbers van kaartgames; verenigt u! Marvel Snap is nu uit! Niet alleen werden de kaarten in Marvel Snap ontwerpen met het Marvel-universum als inspiratiebron; enkele kleppers zoals Ben Brode (ex-Hearthstone) werkten actief mee met de game!

In Marvel Snap probeer je zogenaamde locations te veroveren door kaarten op deze plaatsen neer te leggen. Op het einde van het spelletje moet je minstens twee van de drie locations zien te veroveren. Lukt dat niet? Dan verlies je het spelletje. De game is nu beschikbaar op iOS, Android en pc en is helemaal gratis te spelen.

Zoals dat wel eens meer het geval is met f2p-games, zijn er ook overduidelijk microtransacties aanwezig in de game. Voor niets gaat de zon op, amirite?! Speel je de game nog deze week, dan kun je je aan enkele verrassingen verwachten zoals speciale kaartvarianten en extra supply drops. Waar wachten jullie nog op?!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: