Fresh Start Worlds vanaf vandaag beschikbaar in Old School RuneScape

Vandaag lanceert het Fresh Start Worlds-evenement in Old School RuneScape. Of je nu een competitieve speler bent die World Firsts najaagt of voor het eerst de game gaat spelen, dit evenement biedt spelers een kans om de iconische MMORPG te spelen terwijl iedereen op gelijke voet begint.

In tegenstelling tot RuneScape krijgen Old School RuneScape-spelers geen XP-boost. Ze moeten vertrouwen op hun verstand en kennis van de wereld om vooruit te komen. Nieuwe spelers ervaren Old School RuneScape alsof ze voor het eerst inloggen in de iconische game, inclusief de nostalgische sfeer die daarbij hoort.

Fresh Start Worlds wil bewijzen dat er nog nooit een beter moment is geweest om in Old School RuneScape of RuneScape te stappen. Spelers beginnen samen op gelijke voet en racen tegen elkaar om hi-scores te halen en glorieuze World Firsts te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de eerste speler die level 99 haalt met een vaardigheid. Fresh Start Worlds is onderdeel van de viering dat er 300 miljoen RuneScape-accounts zijn aangemaakt.

De personages van de spelers worden na afloop van het evenement overgezet op een hoofdserver. HIer kunnen ze er nog jaren plezier van beleven. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)