Adonis Creed is terug in eerste trailer voor boksprent Creed III

Boksfilms zijn nooit mijn ding geweest. Al was Rocky met Sylvester Stallone in mijn jeugdjaren wel iconisch natuurlijk. Maar de Creed-saga heeft me nooit kunnen boeien. EA’s super coole bokstitel Fight Night vond ik wel zeer geslaagd. Gelukkig zijn er mensen die wel pap lusten van deze bikkelharde films.

Speciaal voor hen serveren we vandaag de eerste trailer van Creed III. Het verhaal gaat alvast als volgt:

Na de bokswereld te hebben gedomineerd, geniet Adonis van zijn carrière en gezinsleven buiten de ring. Wanneer een jeugdvriend en voormalig bokswonder zijn gezicht laat zien, blijkt de confrontatie tussen voormalige vrienden meer dan alleen een gevecht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)