Persona 5 Royal komt later deze maand naar Game Pass

Xbox Game Pass

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt welke games tijdens de tweede helft van oktober aan Game Pass toegevoegd zullen worden. Zoals reeds eerder meegedeeld, hoort A Plague Tale: Requiem daar sinds vandaag ook bij.

Hier een volledig overzicht:

18 oktober:

  • A Plague Tale: Requiem (cloud, Xbox Series X|S en PC)

20 oktober:

  • Amnesia: Collection (cloud, console en PC)
  • Amnesia: Rebirth (cloud, console en PC)
  • Phantom Abyss (Game Preview) (cloud, Xbox Series X|S en PC)
  • Soma (cloud, console en PC)

21 oktober:

  • Persona 5 Royal (cloud, console & PC)

27 oktober:

  • Frog Detective: The Entire Mystery (PC)
  • Gunfire Reborn (cloud, console en PC)
  • Signalis (cloud, console en PC)

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.