fbpx

Halloween-event Rainbow Six Siege: Doktor’s Curse nu speelbaar

Doktor’s Curse, het Halloween-event in Rainbow Six Siege, is vanaf nu speelbaar tot 2 november. Doktor’s Curse: The Returned brengt de gamemodus Hide and Seek terug naar de game en speelt zich af in de Doktor’s Castle map.

n deze versie van de 5v5 Hide and Seek-gamemodus doen nieuwe monsterlijke personages mee, waaronder Oryx bij de hunters (aanvallers) en Azami, Nomad, Thorn en Gridlock bij de monsters (verdedigers).

Het doel van de monsters is om zich zo lang mogelijk te verstoppen om de nacht te overleven. Ze hebben geen wapens, maar kunnen vallen en de unieke vaardigheid Nightstride gebruiken om zichzelf tijdelijk onzichtbaar te maken en sneller te rennen. De Jagers daarentegen hebben een Breaching-hamer als wapen en een tracking gadget die hen kan helpen om de monsters op te sporen en ze uit het kasteel te verdrijven.

De Doktor’s Curse-collectie is terug met bundels van Smoke, Kapkan, Frost, Lesion, Doc, Bandit, Sledge, Lion, Jackal, Aruni en Ela, en voegt nieuwe bundels toe van Oryx, Azami, Nomad, Thorn en Gridlock.

Daarnaast zijn er extra bundels voor Pulse, Kaid en Melusi, alsook drie gethematiseerde bundels: Wicked Surgery, Incorporeal en The Flayed Pain. Bundels zijn verkrijgbaar voor 300 R6 Credits per stuk of met 12.500 renown.

Elke speler die vanaf nu tot 2 november inlogt, krijgt een gratis Doktor’s Curse-pakket en kan drie andere pakketten verdienen door wekelijks Ubisoft Connect-uitdagingen te voltooien. Daarnaast krijgen spelers die reeds een complete bundel uit een eerdere Doktor’s Curse-episode hebben gekocht, de bijbehorende Operator’s Card gratis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: