Baz Luhrmanns Elvis is vanaf 26 oktober beschikbaar op 4KUHD, Blu-ray en DVD

Voor wie de kans nog niet gehad heeft om het fantastische Elvis te gaan kijken in de bioscoop, heb ik goed nieuws.

Het nieuwste meesterwerk van regisseur Baz Lurhmann met de weergaloze Austin Butler en Tom Hanks in de hoofdrollen is vanaf 26 oktober verkrijgbaar op 4KUHD, Blu-ray en DVD.

In de film ontdekken we het leven van Elvis Presley, maar dan vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker. En dat met het typische Baz Luhrmann-sausje. Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.