PC specs voor A Plague Tale: Requiem niet van de minste

Elf dagen. Zo lang duurt het nog vooraleer we aan de slag kunnen met A Plague Tale: Requiem. Wie van plan is de game op PC te spelen maar niet over recente hardware beschikt, heeft nog eventjes de tijd om zijn of haar PC te upgraden.

Hieronder kunnen jullie de minimale en aanbeloven specificaties vinden. De GPU die wordt aangeraden is een Nvidia GeForce RTX 3070 of hoger, wat niet min is. Ook moet je met een Intel Core I7 of hoger over een goede CPU beschikken. Althans als je de game op de hoogste settings in 60 FPS én Full HD wenst te spelen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: