Gotham Knights heeft launch gameplay trailer te pakken

Warner Bros. Games en DC onthullen een nieuwe gameplaytrailer voor de lancering van Gotham Knights, de aankomende actie-RPG in open wereld die op 21 oktober 2022 verschijnt.

De nieuwste trailer bevat beeldmateriaal uit het spel en tussenfilmpjes van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin in actie terwijl ze het opnemen tegen de opkomende criminele onderwereld in Gotham City.

Ook is er een nadere blik op enkele van de beruchte DC-superschurken die de spelers zullen tegenkomen in Gotham Knights, waaronder Mr. Freeze, Harley Quinn, Clayface en de mysterieuze Court of Owls. Daarnaast toont de video diverse krachtige acties die spelers kunnen uitvoeren om vijanden uit te schakelen terwijl ze samen met vrienden spelen in de online coöperatieve modus van het spel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)