GTA Online maakt zich op voor Halloween

Naast Red Dead Online-spelers mogen ook GTA Online-spelers zich in oktober opmaken voor heel wat Halloween gerelateerde spelcontent. Net als Halloween zelf ook hier een jaarlijkse traditie trouwens.

Halloween festiviteiten zijn deze week begonnen in GTA Online, met een nieuwe Adversary Mode, gratis Halloween-uitrusting en de terugkeer van seizoensvoertuigen – met nieuwe verrassingen onderweg voor de maand oktober.

Bovendien is de langverwachte Obey 10F-sportwagen nu te koop bij Legendary Motorsport.

Hoogtepunten zijn onder meer:

 • Nieuwe Adversary Mode: Judgement Day, waarin een klein team krachtige Riders achter een kwetsbare groep Hunted aan gaat in een kill-or-be-killed verstoppertje-scenario.
 • Nieuw voertuig: de Obey 10F, nu te koop bij Legendary Motorsport
 • Een bonus van GTA$300.000 voor het winnen van drie rondes van Judgment Day deze week
 • Dubbel GTA$ en RP bij Judgement Day, Short Trips, Treasure Chests, Hidden Caches en Security Contracts
 • Een gratis Grey Vintage Frank Mask voor het voltooien van een Short Trip deze week
 • Een gratis War Mask voor het spelen deze week
 • Terugkeer van Halloween-voertuigen: de LCC Sanctus, Albany Fränken Stange en Albany Lurcher
 • Deze week in Simeon’s Premium Deluxe Motorsport Showroom: de Rune Cheburek (50% korting) in Klassiek Zwart gespoten en aangepast met de Rusted-kleurstelling, een Klassieke Helder Oranje Benefactor Streiter (30% korting), de Karin Calico GTF (30% korting) in Parelmoerwit en een Tribal Purple Halftone-kleurstelling, een Matte Light Grey Bravado Banshee in de Black Racing Stripes-kleurstelling en de Metallic Black Benefactor Glendale
 • Te zien in de Luxury Autos Showroom: de gloednieuwe Obey 10F en de Ocelot Stromberg
 • Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S
  • Hao’s premium Test Ride: de Pegassi Weaponized Ignus
  • De Hao’s Special Works Time Trial van deze week vindt plaats tussen de windturbines van Ron Alternates en Elysian Island
 • Lucky Wheel-hoofdprijs: de Vapid Caracara
 • LS Car Meet Prize Ride: De Lampadati Casco voor het vier dagen op rij plaatsen in de Top 4 in LS Car Meet Races deze week
 • LS Car Meet Test Rides: de Pfister Growler, Emperor Vectre en Pegassi Infernus
 • 40% korting op Agencies en alle Agencies aanpassingen en upgrades
 • 50% korting op alle merchandise die in Record A Studios wordt verkocht
 • Voertuigkortingen: 50% korting op de Pegassi Infernus, Rune Cheburek en Bravado Banshee 900R, 40% korting op de Pfister Growler en Emperor Vectre, en 30% korting op de Benefactor Streiter, Karin Calico GTF en Ocelot Stromberg
 • Nieuwe maandelijkse GTA+ voordelen: de Benefactor Terrorbyte, Nightclub Light Rig en Cargo Storage Upgrades, dubbel GTA$ en RP bij Terrorbyte Client Jobs, driedubbel Nightclub Warehouse productiesnelheid en dubbel GTA$ bij Business Battles, gratis Halloween-uitrusting en meer
 • Prime Gaming-bonussenGTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account met succes koppelen aan Prime Gaming, krijgen GTA$125K voor het spelen deze week

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: