Transport Fever 2 Console Edition verschijnt in februari 2023

Ik heb ooit, in een ver verleden, in de transportsector gewerkt. Dat was voor ik van mijn hobby (gaming duh) mijn job heb gemaakt. Als jij eens wil proeven van hoe een job in de transportsector aanvoelt, dan zit je goed met deze Transport Fever 2 Console Edition die in februari 2023 verschijnt.

Hou je bovendien van vrachtwagens, treinen of schepen, dan zal je zeker aan je trekken komen met deze console editie van een super populaire pc game.

Deze nieuwe versie draait net als de pc-versie om allerlei vormen van transport, maar dan met een voor consoles gemaakte besturing en interface. Daarnaast zijn de graphics van de game verbeterd, met geheel herziene versies van alle voertuigen, waaronder treinen, bussen, vliegtuigen en schepen.
 
In Transport Fever 2 Console Edition ontwikkelen spelers transportroutes via land, zee en het luchtruim. Zo dragen ze bij aan de ontwikkeling van de economie en spelen ze in op behoeftes van groeiende steden en samenlevingen. In Transport Fever 2 Console Edition kun je je eigen transportimperium opbouwen en je aan de grootste logistieke uitdagingen ooit wagen, van 1850 tot de huidige tijd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: