Speel Homicidal All-Stars gratis tijdens Steam Next Fest

Het in Nederland gevestigde Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Artificer sturen het bericht de wereld in dat Homicidal All-Stars, een turn-based strategiespel dat zich afspeelt op een sensationele reality-gameshow in een dystopische toekomst, een gratis demo krijgt die speelbaar is als onderdeel van Steam Next Fest van 3-10 oktober.

In een toekomstige samenleving die wordt verscheurd door extreme inkomensongelijkheid, klimaatverandering en burgerlijke onrust, is Homicidal All-Stars een razend populaire bloedsport waarin kandidaten het tegen elkaar opnemen om te overleven in dodelijke stedelijke arena’s vol dodelijke gevaren en zwaar bewapende strijders.

Elke uitzending biedt een helse nieuwe hindernisbaan met een duidelijk thema en uitdagingen – wees valkuilen en hinderlagen te slim af, ga op zoek naar nuttige sponsorpakketten en wees op je hoede voor bijzonder sluwe verrassingen van de regisseur van de show.

Verpletter je vijanden, win de gunst van het publiek, en je zou de volgende kampioen kunnen zijn in Homicidal All-Stars.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)