F1-coureur Lando Norris racet dit weekend als Master Chief

Lando Norris Racehelmet Halo

Dit weekend wordt na drie jaar afwezigheid opnieuw geracet in de straten van Singapore. McLaren-coureur, en half Belg, Lando Norris doet dat met een wel héél speciale helm.

Samen met zijn e-sportsbedrijfje Quadrant is hij een samenwerking aangegaan met Halo om een wel heel vette livery te maken voor zijn racehelm. Op Twitter vertelt Lando dat er heel wat tijd en energie is ingekropen om het design zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de helm van Master Chief.

En da’s niet verwonderlijk, want Norris is zelf ook een fervente gamer. Als hij niet aan het racen of trainen is, schittert hij regelmatig in YouTube-video’s op het kanaal van Quadrant.

Of deze Halo-helm Lando zal helpen om mee te strijden voor de overwinning valt nog af te wachten. Maar hij is meteen wél een van de coolste rijders op de grid dit weekend!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.