fbpx

Zotte kortingen in de PlayStation Store met de Planets of the Discounts

PlayStation Store

Waarom een game kopen op dag van launch? Als je wat geduld hebt, je hebt immers nog steeds die backlog, dan kan je iets laters een pak toppers kopen tegen interessante(re) prijzen. Het leven is tenslotte duur voor iedereen…

Zo kan je vanaf vandaag terecht in de PlayStation Store voor de Planets of the Discounts (waar blijven ze die namen toch halen?).

Of er iets interessants tussenzit? Wat dacht je? Games als Demon’s Souls, Destiny 2: The Witch Queen, Ratchet & Clank: Rift Apart en een pak andere kleppers, upgrades en DLC smeken om jouw aandacht, en de store om jouw euries natuurlijk…

Ga dus zeker eens neuzen, en laat je gerust verleiden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: