fbpx

Ebb Software vervroegt releasedatum van Scorn met één week

Het uitstellen van de releasedatum van een game is de laatste jaren een populaire trend geworden. Ik moest dan ook goed in de ogen wrijven bij het bekijken van onderstaande Tweet.

Ebb Software, de ontwikkelaar van Scorn, heeft op een originele manier laten weten dat de game een week vroeger zal verschijnen. Jawel, jullie lezen het goed, vroeger.

Vorige week kregen we nog een acht minuten durende gameplay trailer te zien dewelke jullie hieronder nog eens kunnen bekijken.

Scorn zou oorspronkelijk op 21 oktober verschijnen maar zal dus nu vanaf 14 oktober beschikbaar zijn op Xbox Series X|S en PC. De game is vanaf dag één speelbaar via Game Pass.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: