Releasedatum van Fortnite Anime Legends Pack onthult via trailer

Het nieuwe seizoen van de populairste battle royale is een week oud en daar zijn ze alweer met verse content. Epic Games zou Epic Games niet zijn moest dit niet via een trailer getoond worden.

Het is een kort fragment van net geen twintig seconden die ons al een sneak preview geeft van wat we in ruil voor onze centen zullen krijgen. Het pakket bevat 10 items en welke deze zijn vind je hieronder.

  • Golden Gear Midas Outfit
  • Golden Crash Back Bling
  • 24 Karat Katana Pickaxe
  • Ricochet Rox Outfit
  • Whirlberry Back Bling
  • Blazeberry Blade Pickaxe
  • Ready Penny Outfit
  • Little Black Bag Back Bling
  • Glimmering Edge Pickaxe
  • Lil’ Kart Emote.

Er is een fysieke versie en deze zal 14 oktober te verkrijgen zijn in de winkels. De digitale versie kan je online kopen vanaf 22 oktober. Het pakket verschijnt op PlayStation 4 en 5, Xbox Series X/S, Xbox One en Nintendo Switch.  

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: