Bekijk de PlayStation 5 devkit van dichtbij in uitgebreide video

PlayStation 5 Development Kit PS5 Dev Kit

Als je dacht dat ontwikkelaars hun games ontwikkelen op een normale PlayStation 5-console, dan heb je het goed mis. Sony voorziet namelijk speciale development kits, of devkits, en die zien zelden of nooit het zonlicht.

Tot nu. Want YouTuber Nacho Productions heeft op een of andere manier een werkende PS5 devkit in handen gekregen en toont deze indrukwekkende hardware uitgebreid in zijn meest recente video.

Ik ben persoonlijk wel fan van het design, wat er op een of andere manier nog futuristischer uit ziet dan de ‘normale’ PS5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: