Beleef een episch verhaal over oorlog en eer in The DioField Chronicle

The DioField Chronicle

Het is goed om weten dat zelfs grote studio’s het nog eens aandurven om met een nieuwe IP naar buiten te komen. Na het bizarre Ghostwire: Tokyo lanceert de studio nu The DioField Chronicle.

De gloednieuwe strategy role-playing game, The DioField Chronicle, is nu uit voor PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

The DioField Chronicle biedt een diepgaand en strategisch “Real-Time Tactical Battle” (RTTB)-systeem, waarin spelers en vijandelijke troepen in realtime bewegen en het tij van de strijd in een oogwenk kan keren.

De game verplaatst spelers naar een unieke wereld met een grimmige en meeslepende verhaallijn waarin fantasy, middeleeuwse elementen en moderne invloeden samenkomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: