fbpx

The Elder Scrolls Onlines herfstlivestream-event start 29 september voor Legacy of The Bretons

Op donderdag 29 september host The Elder Scrolls Online het herfstlivestreamevent voor Legacy of the Bretons. Ook onthult de studio die dag nieuwe details over de laatste verhaal-DLC Firesong, en geven ze spelers een inkijkje in de avonturen die er dit jaar aankomen.

Het herfstlivestreamevent voor Legacy of the Bretons is te bekijken via Twitch.tv/Bethesda op donderdag 29 september om 21.00 uur.

Tijdens dit speciale event werpen leden van de ESO-community en ontwikkelteams een exclusieve blik op de aanstaande Firesong DLC, inclusief het verhaal, de setting, personages en uitdagingen. Naast de DLC-deepdive zijn er ook aankondigingen over de aankomende events in 2022 voor de ESO-community.

Fans die afstemmen op de stream verdienen ook allerlei beloningen. Degenen die de stream ten minste 15 minuten kijken, ontvangen een Clouded Senche-Leopard Cub-pet en een Ouroborus Crown Crate als Twitch-drops.

Krijg deze pet en Crown Crate door live op Twitch te kijken

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: