Return to Monkey Island nu beschikbaar op pc en Nintendo Switch

return-to-monkey-island

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want Return to Monkey Island is vanaf nu te spelen op Nintendo Switch en pc via Steam.

Return to Monkey Island pikt dertig jaar na Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge (1991) de draad weer op en stuurt ons opnieuw op pad met de meest maffe personages waaronder Guybrush Threepwood.

De game werd indertijd bedacht door Ron Gilbert en Dave Grossman die aan de slag waren bij Lucas Games. Die rechten liggen nu bij Disney, waardoor heel wat gamers een nieuw deel in de populaire adventure reeks onmogelijk achtten.

Maar niets is minder waar, want Return to Monkey Island is nu te koop in de Nintendo eShop (€24,99) en via Steam (€22,99).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.