Hogwarts Legacy krijgt exclusieve content op PlayStation

Hogwarts Legacy

Wie volgend jaar Hogwarts Legacy op PlayStation gaat spelen, zal kunnen genieten van een exclusieve quest genaamd The Haunted Hogsmeade Shop.

Tijdens deze exclusieve quest ontdekken spelers een mysterieuze winkel die wordt uitgebaat door Madam Mason. De exclusieve content omvat daarnaast een bijkomende dungeon, de Shopkeeper’s Cosmetic Set en een in-game Hogsmeade Shop.

Hogwarts Legacy zal op 10 februari 2023 verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.