Aankondigingstrailer voor Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

Fans van de Fatal Frame games hebben er weer eentje om naar uit te kijken. En dat eentje is Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse speelt zich af tien jaar nadat vijf meisjes op mysterieuze wijze verdwenen tijdens een festival op Rōgetsu Isle, een eiland in het zuiden van Japan.

Hoewel alle meisjes uiteindelijk werden gered, gingen hun herinneringen verloren, met alleen de vage herinnering aan een enkele melodie en een schijnbaar bezeten gemaskerde vrouw die danste in het maanlicht.

Nu, tien jaar later, met nog steeds geen herinnering aan de gebeurtenissen rond hun verdwijning, zijn twee van de vijf meisjes overleden — ontdekt met bedekte gezichten en gevonden in een tragische, huilende houding. De overige drie meisjes vertrekken nu naar het griezelige eiland om het mysterie van de dood van hun vrienden op te lossen en tegelijkertijd het mysterie van de achtergelaten herinneringen te ontrafelen.

Deze remake van het origineel uit 2008 verschijnt in 2023 op PS4 en PS5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)