Spectaculair baasgevecht in nieuwe Mario + Rabbids: Sparks of Hope-gameplayvideo

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Tijdens het voorbije Ubisoft Forward-event kregen we een nagelnieuwe video voorgeschoteld van Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Dit is de langverwachte opvolger van de uitstekende turn-based strategy game Mario + Rabbids Kingdom Battle op Nintendo Switch.

In deze zeven minuten durende gameplayvideo zien we een baasgevecht in de wereld Terra Flora. Mario, Bowser en zijn kompanen nemen het op tegen The Wiggler die onder invloed is van de ultieme slechterik Cursa.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt 20 oktober exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.