fbpx

Schrijf je nu in voor de bèta van The Division Heartland én de mobiele game Resurgence

The Division Heartland

Ubisoft is op zoek naar heel wat gamers die willen deelnemen aan de bèta-sessies van de free-to-play game The Division Heartland én de mogiele game Division Resurgence.

In een nieuwe video krijgen we trouwens ook meer te zien van de spelwereld van The Division Heartland. We nemen een kijkje in Silver Creek waarin we de gamemode Storm Operations krijgen voorgesteld.

Wil je graag toegang tot de bèta? Surf dan snel naar de officiële website van The Division Heartland. De finale versie moet begin volgend jaar speelbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Je kan je dus ook inschrijven voor de bèta van Division Resurgence die nu van start is gegaan. Hierin kan je aan de slag met de modi Conflict en Dark Zone.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: