fbpx

Drie nieuwe gameplaytrailers moeten ons warm maken voor Skull and Bones

Skull and Bones

Aan gameplay geen gebrek tijdens Ubisoft Forward. De Franse ontwikkelaar toonde maar liefst drie verschillende video’s van hun aankomende piratengame Skull and Bones.

In de eerste video krijgen we Creative Director Elisabeth Pellen aan het woord. Zij vertelt ons meer over hoe Skull and Bones tot stand is gekomen en wat er zoal kwam bij kijken bij de ontwikkeling ervan.

In een tweede trailer toont Ubisoft ons meer over de wereld van Skull and Bones. Zo komen we meer te weten over de prachtige setting waarin het spel zich afspeelt en wat de drijfveer is voor al die piraten.

Tot slot kregen we ook een korte gameplaytrailer voorgeschoteld waarin we te zien krijgen hoe je zeegevechten aangaat met andere piratenboten. Uiteraard is het aanpassen van je schip enorm belangrijk en hierover krijgen we ook al wat meer info mee.

Skull and Bones verschijnt op 8 november voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc mét cross-play. De game verschijnt ook op de streamingplatformen Google Stadia en Amazon Luna. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d