Humble Bundle pakt uit met fantastische 2K-bundel

Sales zijn gevaarlijk voor je backlog maar o zo verleidelijk, Humble Bundle geeft er een serieuze lap op! Geef uit wat je wilt (liefst zo weinig mogelijk) en kies dan wat er met je geld gebeurt. Geef het aan een goed doel of Humble Bundle zelf en in ruil krijg je enkele prachtige titels.

Komende tien dagen kan je voor minimum 16 euro een aantal geweldige games kopen op Humble Bundle. De bundel bestaat uit enkele toppers zoals Sid Meiers’s Civilization, Borderlands 3 Super Deluxe Edition en Bioshock: The Collection.

Uiteraard zijn er regelmatig de bekende Steam Sales en heb je waarschijnlijk één of twee games uit deze lijst al in je bibliotheek staan. Voor 16 euro is dit een geweldige deal en je krijgt er maar liefst achttien games voor. Een no brainer!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”