Stap in de schoenen van een vampierjager in nieuwe Evil West-video

Zoals ik al zei vind ik dat vampieren de nieuwe zombies aan het worden zijn. Dit is ook het geval in Evil West, de third-person actiegame die je in de schoenen plaatst van een vampierjager die een door duisternis verslonden Wilde Westen moet redden.

Getuige daarvan deze nieuwe 12 minuten durende video-preview boordevol gameplay sequenties waarbij we meer ontdekken over het plot en de personages.

De jonge revolverheld Jesse Rentier en de vampierjagende organisatie van zijn vader, het Rentier Instituut, spelen hierbij een centrale rol. Duik in het heetst van de strijd als het Rentier Instituut een grote crisis doormaakt. Vecht in een brandend gebouw tegen bloeddorstige hordes monsters. Gebruik je ouderwetse geweer en geavanceerde technologie van het Rentier Instituut in een explosieve mix van schiet- en mêleegevechten.

De game verschijnt 22 november op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)