Gungrave G.O.R.E. bij release meteen op PC en Xbox Game Pass

Gungrave GORE

Liefhebbers van het betere knalwerk moeten 22 november met stip aanduiden in hun agenda. Vanaf dan kan je aan de slag met Gungrave G.O.R.E. van ontwikkelaar Studio Iggymob.

In Gungrave G.O.R.E. kan je zonder beperkingen, kogels zijn à volonté, is het zaak om zo vlot en vloeiend mogelijk je tegenstanders uit de weg te ruimen. Het coole is dat je ook je vuisten zal moeten gebruiken om te overleven.

De ontwikkelaar heeft laten weten dat op dag van release de game speelbaar zal zijn via Xbox én PC Game Pass. Bovendien zal de game ook via streaming speelbaar zijn. Een mooi cadeau voor wie een abonnement heeft voor deze service van Microsoft.

Gungrave G.O.R.E is vanaf 22 november beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.