PowerWash Simulator al door drie miljoen gamers gespeeld

PowerWash Simulator

BrunoB had in zijn review overschot van gelijk toen hij PowerWash Simulator de perfecte relaxtherapie na een veel te drukke dag noemde. Drie miljoen gamers delen blijkbaar die mening!

Dat maakte ontwikkelaar FuturLab bekend via Twitter. Een prachtig aantal voor wat toch wel een game is dat in een zeer beperkte niche zit. Als heb ik zo’n vermoeden dat het feit dat de game beschikbaar is op Game Pass er voor een groot stuk iets mee te maken heeft…

PowerWahs Simulator is nu beschikbaar op PC (via Steam) en Xbox-consoles. Een PlayStation-versie is op dit moment nog niet in de maakt zei de ontwikkelaar eerder nog.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.